CV ketel kopen

CV Ketel kopen? Bij Cevebo bent u aan het juiste adresU wilt een nieuwe CV ketel kopen? Dan bent u bij Cevebo aan het juiste adres.

Wij zijn Atag Select Dealer en Nefit Comfort Dealer. Cevebo is daardoor gespecialiseerd in het leveren én plaatsen van een Atag of Nefit CV ketel. Met een persoonlijk advies op maat weet u zeker dat u de juiste CV ketel koopt.

Waarom een nieuwe CV ketel kopen?

Er zijn verschillende redenen voor het kopen van een nieuwe CV ketel:

Uw huidige CV ketel is stuk

Wanneer uw huidige CV ketel stuk is, kunt u hem laten repareren. Maar is dit nog wel verstandig? Als uw ketel ouder is dan 12 tot 15 jaar, is het misschien verstandiger om een nieuwe aan te schaffen. Ketels op leeftijd zijn storingsgevoeliger en het zou zo maar kunnen dat er na de reparatie weer iets anders stuk gaat aan de ketel.

Optimaal rendement

Veranderingen aan het huis of in het huishouden kunnen er voor zorgen dat uw CV ketel niet meer optimaal rendeert. Misschien heeft uw een verbouwing aan uw huis gehad en is de ruimte groter geworden. Wellicht is uw ketel minder geschikt voor zo’n grotere ruimte. Misschien zijn er kinderen gekomen en bent u vaker thuis waardoor u vaker of langer de verwarming aan heeft. Of zijn de kinderen juist het huis uit, waardoor bijvoorbeeld de douche veel minder aan hoeft. Dit zijn allemaal zaken die ervoor kunnen zorgen dat het rendement van uw CV ketel niet meer optimaal is.

De waarde van uw huis verhogen

Een nieuwe hr-ketel zorgt ervoor dat uw woning een zuiniger energielabel krijgt. Wanneer u besluit uw woning te verkopen kan het verstandig zijn een nieuwe CV ketel te laten plaatsen. Deze investering verdient zichzelf terug en de kans dat u uw woning sneller verkoopt is groot.

Besparen op energiekosten

Oudere CV ketels verbruiken relatief veel gas. Nieuwe CV ketels zijn zuiniger, waardoor u in de koude wintermaanden al snel behoorlijk kunt besparen op uw stookkosten. Ook geven nieuwe CV ketels sneller warm water waardoor u de kraan minder lang aan hoeft te hebben. Meer comfort en minder gas- én waterverbruik dus.

Een CV ketel kopen doe je niet elke dag

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Dat u kiest voor een CV ketel die bij uw situatie en wensen past. U kunt een afspraak maken om in onze showroom te komen kijken naar verschillende type Atag of Nefit ketels.

Een nieuwe CV ketel, en dan?

Wij verzorgen de jaarlijkse onderhoudsbeurten aan uw ketel als u daar gebruik van wilt maken. Onderhoud is zeer belangrijk voor het behoud en het rendement van uw ketel.

Klik voor meer informatie over onze onderhoudscontracten

Offerte

Wilt u een offerte laten maken? Dat doen wij graag! Maar dat doen wij niet vanachter een bureau. Wij komen bij u thuis om de bestaande situatie te bekijken.  Hierbij bespreken we uw wensen en de mogelijkheden die er zijn. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Alleen op die manier kunnen wij u het beste advies geven.

Naderhand maken wij een passende offerte op en die komen wij weer persoonlijk bij u langsbrengen. Samen nemen wij dan de offerte door en wij kunnen direct uw vragen beantwoorden of eventuele onduidelijkheden toelichten.

Afspraak maken

Een afspraak maken gaat heel eenvoudig: bel ons op nummer 0528 – 265 195 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken.

Maak een afspraak