Over Cevebo

Cevebo (dat staat voor (C) Zelf Verwarming Bouwen) is gevestigd in Hoogeveen en is in 1971 opgericht door Dick en Jenny van Slochteren, met als specialisatie de verkoop van zelfbouw centrale verwarmingsinstallaties.

Sindsdien zijn de werkzaamheden erg uitgebreid. Naast de verkoop van C.V. materialen bestaan de werkzaamheden sinds 1980 o.a. uit het aanleggen en onderhouden van CV-, gas- en waterinstallaties

In 2000 kwam firma Bruins bij Cevebo in. Firma Bruins bestond al sinds 1960 en is opgericht door Berend Bruins. Zijn zoon Albert Bruins ging vanaf 2000 verder met Dick van Slochteren onder de naam Bruins-Cevebo. In 2011 is Albert Bruins helaas overleden en sindsdien worden de klanten van Bruins bedient door Cevebo.

In februari 2015 is Cevebo Installatietechniek overgenomen door Arjan de Jonge, die vanaf 1995 in dienst was van Cevebo.

Service

Goed advies, een tevreden klant en goede service is voor ons zeer belangrijk. Daarom nemen wij ook altijd alle tijd voor onze klanten. Een goed advies begint met goed luisteren. Door goed je oor te luister te leggen, kom je te weten wat de klant precies wil. Vanuit die situatie bieden we de klant een aantal mogelijkheden en na goed overleg komt er een passend advies uit. Een advies waar niet alleen de klant tevreden mee is, maar waar we zelf volledig achter staan.

Heeft u een storing aan uw CV-installatie? Bel ons en we gaan ons best doen de storing zo spoedig mogelijk te verhelpen. Of kijk eerst even op onze storing pagina, wie weet kunt u zelf uw storing al verhelpen!

Techniek Nederland

Cevebo is lid van Techniek Nederland (voorheen Uneto-VNI). Dit is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Bedrijven en consumenten stellen hoge eisen aan technische producten en oplossingen. Daarom stelt Techniek Nederland op haar beurt hoge eisen aan het vakmanschap en daarmee aan de kwaliteit van de bedrijven die lid zijn of willen worden. Via regelgeving, normalisatie en certificering sturen zij op technische eisen aan installatieconcepten, producten en diensten. Ze doen er alles aan om de dienstverlening van hun leden op hoog niveau te houden. Zo geldt voor de leden een gedragscode en bieden zij opleidingen en cursussen aan.

Zo weet u zeker dat u met Cevebo een goedgekwalificeerde (onderhouds)monteur in huis heeft!